Translate
Sök

Engagera dig i Röda Korset

Ta ställning för medmänsklighet!

Personligt och frivilligt engagemang är själva livsnerven i Röda Korset, och vi erbjuder en mängd olika sätt att engagera sig på. Vare sig du är intresserad av att bli medlem, volontär eller gå en kurs kan du vara med och göra skillnad

Volontär

Möt en volontär

Som volontär kan du hjälpa andra människor på en mängd olika sätt, och inom Röda Korset finns massor av intressanta möjligheter till volontärarbete.

Vilken volontär är du?

Läs mer Gör volontärtestet

Engagera dig

Vi har många olika sorters volontäruppdrag. Sök i vår databas för att hitta uppdrag eller kontakta Röda Korset där du bor.

Engagera ditt företag

Som samarbetspartner till oss erbjuder vi volontärmöjligheter för företag som vill engagera sin personal.

Medlemskap

Röda Korset

Som medlem bidrar du till att Röda Korset finns och kan hjälpa människor världen över.

Ungdomsförbundet

Röda Korsets Ungdomsförbund gör skillnad för barn och unga i utsatta situationer - det kan du också göra! Det är gratis att vara medlem i Ungdomsförbundet.

Utbildning

Gå en kurs

Gå en av våra populära kurser och ta del av Röda Korsets mångåriga kunskap om flyktingar, människor i kris, första hjälpen, folkrätt och globala frågor.

Till våra kurser

Kontakta Röda Korset lokalt

Vill du engagera dig i någon av våra kretsar? Kontakta Röda Korset lokalt för att få information om våra verksamheter, och hur du kan vara med och göra skillnad.

Engagera dig lokalt

Stöd Röda Korset

Röda Korset månadsgivare

Hjälpen som aldrig lämnar

Som månadsgivare är du en del av världens största mänskliga skyddsnät. Du är ambulansen i det brinnande kriget, sjuksköterskan som räddar liv i skottlinjen, och matpaketet som delas ut i flyktinglägret.

Bli månadsgivare i dag