Translate
Sök

Gå en kurs och få kunskap för livet!

Genom att gå en av våra populära kurser tar du del av Röda Korsets mångåriga kunskap om flyktingar, människor i kris, första hjälpen, folkrätt och globala frågor. Du får livsviktig kunskap samtidigt som du träffar likasinnade. Några av kurserna finns även som webbkurser.

Redan aktiv?

Du som är medlem, frivillig eller vill engagera dig kan hitta vårt fullständiga utbud av kurser, med bland annat ledarskapsutbildningar,  på vårt intranät Rednet. Klicka här för att skapa inlogg på Rednet idag.

Första hjälpen

Vi räddar liv och ger hopp varje dag, över hela världen. Våra utbildningar i första hjälpen och hjärt-lungräddning är ett konkret sätt att omsätta denna ambition i handling.

Lär dig första hjälpen

Utbildning i trauma - filmer för dig som möter flyktingar och nyanlända

Utbildningen ger kunskap och verktyg för att ge stöd och vård vid trauma. Den baseras på Röda Korsets kunskap och erfarenhet av vård och behandling av flyktingar som lider av trauma från krig, tortyr och flykt.

Gå utbildningen

Webbkurser

Webbkurser är ett komplement till våra fysiska kurser för dig som inte har möjlighet och hellre vill genomföra kursen vid din dator.

Till våra webbkurser

Röda Korsets Högskola

Röda Korsets Högskola erbjuder fristående kurser inom det humanitära området.

Till Högskolans kurser

Röda Korsets Folkhögskola

Röda Korsets Folkhögskola har tonvikt på demokrati, mänskliga rättigheter, mångfald och konflikthantering.

Till Folkhögskolans hemsida
mail icon

Månadens viktigaste nyhetsbrev

*E-post

*Obligatoriskt fält

När du lämnat dina uppgifter kommer de att behandlas av Röda Korset. Du har rätt till information om hur dina personuppgifter behandlas. Läs mer på www.redcross.se/personligintegritet

Tack för din anmälan

Det uppstod ett fel. Vänligen försök igen.