Translate
Sök

Engagera dig i Röda Korset

Personligt och frivilligt engagemang är själva livsnerven i Röda Korset, och vi erbjuder en mängd olika sätt att engagera sig på. Vare sig du blir volontär, medlem eller startar en egen insamling för det ändamål som du brinner för så kommer du att göra skillnad!

Starta en egen insamling

Hitta det ändamål som du brinner för och samla pengar tillsammans med dina vänner.

Bli volontär

Vi har många olika sorters volontäruppdrag. Här kan du hitta det uppdrag som passar dig.

Vill du veta mer om volontärarbete?

Som volontär kan du hjälpa andra människor på en mängd olika sätt, och inom Röda Korset finns massor av intressanta möjligheter till volontärarbete.

Läs mer om hur det är att vara volontär Gör vårt Volontärtest

Medlemskap i Röda Korset

Som medlem bidrar du till att Röda Korset finns och kan hjälpa människor världen över.

Medlemskap i Ungdomsförbundet

Röda Korsets Ungdomsförbund gör skillnad för barn och unga i utsatta situationer - det kan du också göra! Det är gratis att vara medlem i Ungdomsförbundet.

Gå en kurs

Gå en av våra populära kurser och ta del av Röda Korsets mångåriga kunskap om flyktingar, människor i kris, första hjälpen, folkrätt och globala frågor.

Hitta rätt kurs för dig

Engagera dig i Röda Korset lokalt

Vill du engagera dig i någon av våra kretsar? Kontakta Röda Korset lokalt för att få information om våra verksamheter, och hur du kan vara med och göra skillnad.

Hitta ditt lokala Röda Korset
Röda Korset månadsgivare

Bli hjälpen som aldrig lämnar

Som månadsgivare i Röda Korset är du en del av världens största mänskliga skyddsnät. Tillsammans kämpar vi för att återuppbygga samhällen och ge människor en framtid. Du bidrar med så mycket du vill, så länge du vill.

Bli månadsgivare i dag