Translate
Sök

Engagera dig i Röda Korset

Personligt och frivilligt engagemang är själva livsnerven i Röda Korset! Vi erbjuder en mängd olika sätt att engagera sig på. Vare sig du blir volontär, månadsgivare, swishar, köper en gåva eller startar en egen insamling för det ändamål som du brinner för så kommer du att göra skillnad!

Bli volontär

Vi har många olika sorters volontäruppdrag. Här kan du hitta det uppdrag som passar dig.

Engagera dig i Röda Korset lokalt

Vill du engagera dig i någon av våra kretsar? Kontakta Röda Korset lokalt för att få information om våra verksamheter, och hur du kan vara med och göra skillnad.

Volontär från Röda Korset leker med barn

Vill du veta mer om volontärarbete?

Som volontär kan du hjälpa andra människor på en mängd olika sätt, och inom Röda Korset finns massor av intressanta möjligheter till volontärarbete.

Läs mer om hur det är att vara volontär Gör vårt Volontärtest

Gå en kurs

Gå en av våra populära kurser och ta del av Röda Korsets mångåriga kunskap om flyktingar, människor i kris, första hjälpen, folkrätt och globala frågor.

Hitta rätt kurs för dig

Medlemskap i Röda Korset

Som medlem bidrar du till att Röda Korset finns och kan hjälpa människor världen över.

Medlemskap i Ungdomsförbundet

Röda Korsets Ungdomsförbund gör skillnad för barn och unga i utsatta situationer - det kan du också göra! Det är gratis att vara medlem i Ungdomsförbundet.

mail icon

Månadens viktigaste nyhetsbrev

*E-post

*Obligatoriskt fält

När du lämnat dina uppgifter kommer de att behandlas av Röda Korset. Du har rätt till information om hur dina personuppgifter behandlas. Läs mer på www.redcross.se/personligintegritet

Tack för din anmälan

Det uppstod ett fel. Vänligen försök igen.

Röda Korset månadsgivare

Bli hjälpen som aldrig lämnar

Som månadsgivare i Röda Korset är du en del av världens största mänskliga skyddsnät. Tillsammans kämpar vi för att återuppbygga samhällen och ge människor en framtid. Du bidrar med så mycket du vill, så länge du vill.

Bli månadsgivare i dag

Din gåva gör skillnad!

Vi är på plats och kan garantera att pengarna går direkt till de som behöver dem, utan mellanhänder. I Sverige och hela världen. Var med och gör skillnad!

Matpaket som räddar liv!

Miljoner människor i krigets Jemen lever i svår hungersnöd, och risken för svält är stor. Köp ett matpaket så är du med och räddar liv!

Personlig integritet

När du ger en gåva behandlas dina uppgifter av Röda Korset. Du har rätt till information om hur dina personuppgifter behandlas.

Läs mer