Translate
Sök

Intresseanmälan för att hjälpa till vid skogsbränderna

Just nu behövs volontärer som kan bistå i släckningsarbetet och hjälpa de människor som drabbas av skogsbränderna. Det är den lokala räddningstjänsten som ansvarar för insatserna runt bränderna, och när de behöver hjälp av frivilliga försöker vi matcha personer som anmält intresse med de behov som finns. Behoven varierar från plats till plats, och främst kontaktas de som bor i närheten av bränderna och har de kompetenser som behövs just där och nu.

Det är ett fantastiskt engagemang och vi kan inte garantera att alla som vill får ett uppdrag. Behoven förändras dock hela tiden och bränder kan uppstå på nya platser, så anmäl gärna ditt intresse oavsett. Kanske är det just du som behövs imorgon.
Här kan du som frivillig anmäla dig att hjälpa till med bränderna som just nu berör stora delar av landet.
Kan du ordna med egen transport?*
Jag kan bidra med:
Har du körkort för bil*
När du anmäler dig kommer dina uppgifter att behandlas av Röda Korset. Du har rätt till information om hur dina personuppgifter behandlas. https://www.redcross.se/om-oss/personligintegritet/
Vi samarbetar med Räddningstjänsten, lokala aktörer och myndigheter och dina uppgifter kan delas med dem i syfte att kunna kontakta dig för ett frivilliguppdrag.